Quick and Fluffy Blender Banana Pancakes
Klaar in 3 Minuten: Het Perfecte Ontbijt voor Drukke Ochtenden
Deze makkelijke bananenpannenkoeken maak je in slechts drie minuten met een blender! Geen weegschaal nodig, minimale afwas en een heerlijk fruitig ontbijt voor twee. Perfect voor een snelle, voedzame start van de dag. Laten we beginnen!
Ingrediënten (Voor 2 personen)
- 1 banaan
- 1 ei
- 1 volle eetlepel zelfrijzend bakmeel
- ½ theelepel bakpoeder
- Klein klontje boter (voor het bakken)
- Optioneel: Gesneden aardbeien, banaan of ahornsiroop voor erbij
Bereidingswijze
- Meng het Pannenkoekenbeslag
- Doe de banaan, het ei, het meel en de bakpoeder in een blender. Mix 20 seconden tot een glad beslag.
- Bak de Pannenkoeken
- Verhit de boter in een antiaanbakpan op laag tot middelhoog vuur. Giet drie kleine hoopjes beslag in de pan. Bak 1 minuut tot er belletjes ontstaan, draai om en bak nog 20-30 seconden. Herhaal met de rest van het beslag om nog drie pannenkoeken te maken.
- Serveer en Geniet
- Garneer de pannenkoeken met stukjes aardbei, plakjes banaan en eventueel een scheutje ahornsiroop voor wat extra zoetigheid.
Deze bananenpannenkoeken zijn simpel, snel en ideaal voor een knus ontbijt. Probeer ze de volgende keer als je iets snels én lekkers wilt!
Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.