Wild pull-apart brood uit de airfryer
Soms moet het gewoon snel, maar wel heel lekker zijn! Ons Wild Pull-Apart Bread is precies wat u zoekt als u op zoek bent naar een eenvoudige en vullende snack. Knapperige pretzels, pittige feta en mediterrane kruiden – en het beste? Onze airfryer doet bijna al het werk voor u. Ideaal voor een ontspannen avond, de volgende seriemarathon of als blikvanger op het feestbuffet!
Een heerlijke snack voor na het werk uit de airfryer!
INGREDIËNTEN
- 10 mini-pretzels (broodjes en knopen, bevroren)
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 200 gram feta
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- zout en peper
- Rozemarijn en tijm
VOORBEREIDING
- Doe de pretzels direct uit de vriezer in het bakmandje van de airfryer. Ontdooien is niet nodig – perfect voor spontane genieters!
- Snijd de feta, knoflook en gedroogde tomaten in kleine stukjes en verdeel ze royaal over de pretzels.
- Besprenkel met olijfolie, breng op smaak met zout, peper en kruiden en laat het geheel ongeveer 15 minuten rusten.
- Bak het geheel vervolgens in de airfryer op 160 °C gedurende 15 minuten.
- Haal vervolgens het goudbruine, geurige breekbrood uit de Airfryer en laat het iets afkoelen op een snijplank.
- Breek of snijd het in stukken en eet het lauw op!
Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.